Hy

Istället för att köpa massa svindyra preparat för att förbättra hyn finns alternativ. Ett sätt att bättre på hyn är att tillföra C-vitamin. C-vitaminer finns även i gurka, så skiva den, och lägg på finnarna för att reducera svullnad. Öppna upp porerna med hjälp av äggvita, så blir det lättare att rensa dem och undvika att du får inflammationer. Smörj in och tvätta sedan av med bara vatten efter 10 minuter. En djuprengörande ansiktsmask kan du få genom att blanda en del bakpulver och tre delar vatten. Applicera, låt verka 5 minuter och tvätta av. Det är både uttorkande och fungerar som en ansiktsskrubb. Ansiktsmask kan du även få genom att använda dig av honung. Se till att använda dig av organisk Manukahonung. Smörj in, låt verka 5 minuter, tvätta av med varmt vatten. Ett sätt att bli av med acne.